Met een 4,8 beoordeeld

Ramen blinderen Friesland

Wij van Tint Service Friesland richten ons op autoramen blinderen (incl. Dot-Matrix behandeling), keuken wrappen, lampen smoken, warmte-werende & isolerende raamfolie montage

Zorgvuldig en deskundig

Upgrade elk voertuig en gebouw met onze eersteklas raamblinderingsdiensten. Onze hoogwaardige folies bieden niet alleen een verfijnde uitstraling, maar beschermen ook tegen UV-stralen en verhogen de privacy. Ervaar onze snelle service en betrouwbare garanties. Wij bieden ook lampen smoken voor een extra unieke touch. Neem vandaag nog contact op voor kwaliteit in blinderen, geschikt voor alle voertuigen en gebouwen.

  • Betaalbare, hoogwaardige raamblinderingsdiensten
  • Topkwaliteit folies
  • Snelle service, hoge garanties
  • High-End autoramen blinderen
  • Stoere uitstraling met lampen smoken

Direct een afspraak maken

Door uw autoramen te blinderen, geeft u uw auto of bus een exclusieve uitstraling. Ook hebben onze raamfolies vele voordelen, zo creëert u meer privacy, inbraak vertraging, mooiere uitstraling, warmtewering/UV wering en nog veel meer.

Tint Service Friesland3 Deurs Hatchback
Tint Service Friesland5 Deurs Hatchback
Tint Service FrieslandCoupe
Tint Service FrieslandStationwagon
Tint Service FrieslandSuv/Van
Tint Service FrieslandSedan
Tint Service FrieslandBestelauto/Bus
Tint Service FrieslandExclusieve Auto's

Dot matrix behandeling

Selecteer extra opties

Totaal
€ 180,00incl. 21% BTW

Disclaimer: De uiteindelijke prijs kan variëren afhankelijk van de specifieke kenmerken van uw voertuig. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze werkwijze

Bij Tint Service Friesland geloven we in een persoonlijke en transparante aanpak van elke opdracht, of het nu gaat om het blinderen van autoramen, het wrappen van keukens, of het tinten van gebouwramen en lampen. Onze werkwijze is ontworpen om aan jouw unieke wensen te voldoen, met de nadruk op heldere communicatie, nauwkeurig vakmanschap en uitstekende klantenservice. Bekijk hieronder de stappen die we nemen om ervoor te zorgen dat je project van begin tot eind vlekkeloos verloopt.

Afspraak maken

De eerste stap in onze werkwijze is eenvoudig. Neem contact met ons op voor een afspraak. Of je nu autoramen wilt laten blinderen, een keuken wilt laten wrappen of gebouwramen wilt laten blinderen, we bespreken graag jouw specifieke behoeften.

Direct online een afspraak inplannen

Onze professionele diensten zijn op maat gemaakt om aan uw specifieke wensen en behoeften te voldoen, en we gebruiken alleen de beste materialen om de kwaliteit te waarborgen.